TYBERIUM.COM

Guitar

Creëer overtuigende rock muziek met sequencing


Deze website bevat muziek en uitleg over het maken van overtuigende rock muziek door middel van zogenaamde muziek 'sequencing', gemaakt met Propellerhead Reason en een MIDI keyboard. De website is bedoeld voor al die mensen, die net als mijzelf een muzikale passie hebben, maar niet muzikaal geschoold zijn. Voel je wel wat voor de muziek die je nu hoort, blijf dan even rond hangen. Het is volledig gemaakt met een MIDI keyboard. Het is net een virtuele gitaar.

 

De grootste componisten ter wereld zijn autodidact: Frank Zappa kon geen noot lezen. Noel Gallagher heeft zichzelf gitaar leren spelen. En beroemde componisten als Danny Elfman en Hans Zimmer? Zij hebben allemaal hun muzikale kennis door zelfstudie verkregen en het heeft ze nooit weerhouden tot het verwezenlijken van hun dromen.

 

Wil je ook graag gitaar spelen, maar weet je niet hoe? Weet je een beetje hoe je een keyboard bespeelt? Dan heb jij rock potentie! Luister eens naar een paar van mijn nummers om te zien wat er allemaal mogelijk is met Propellerhead Reason. Bekijk mijn tutorials voor de uitleg. Je zult binnen de kortste keren je eigen rock muziek maken!

 

Ik hoop oprecht dat je deze website met plezier zult bekijken en

wellicht geïnspireerd raakt door mijn nummers. Van gedachten

wisselen of ideeën uitwisselen? Stuur me gerust een email.

 

Met vriendelijke groet,

 

Raymond.


Koop mijn album!

Copyright Tyberium 2021 © All Rights Reserved